Echilibrul dintre confort și eleganță.

Echilibrul dintre confort și eleganță.

La City Residence vei găsi 10 blocuri moderne care însumează 400 de apartamente de 2 și 3 camere cu suprafețe utile între 38,65 mp și 84,22 mp. În cadrul ansamblului vei găsi alei pietonale, spații verzi și spații de joacă pentru copii.

LOCALIZARE :  Str. Johann Sebastian Bach , nr. 4 (Intrarea in cartier se face din Str. Prometeu)

Complexul nostru rezidențial are în imediata apropiere magazine, restaurante, policlinici, școli, parcuri pentru copii, farmacii , service/spălătorii auto, biserici etc.

Cănd ajungem acasă, fiecare dintre noi dorim să ne relaxăm. În confortul casei tale din City Residence iți garantăm că așa se va întâmpla. Te vei simți în siguranță într-o construcție solidă cu finisaje interioare și exterioare de cea mai bună calitate, bucurându-te zi de zi de alegerea facuta : spații verzi, arhitectură nonconformistă, design contemporan.

5

Facilitățile comunității sibiene sunt la dispoziția ta ! Educație, medicină, distracție . Iar daca este să vorbim din nou despre eficiența ansamblului în care vei locui, iți prezentăm 3 caracteristici care vor înseamna mult în calitatea vieții de familie: costuri de intreținere mici, consum energetic scăzut și comunicare facilă cu noi pentru rezolvarea oricăror probleme apărute.

Stai pe aprope ! Noi informații importante iți vom oferi zilele următoare!